sadaya Kategori

Ngeunaan parusahaan


NingBo COFF Machinery Co., Ltd is a top professional designer and manufacturer of high-quality complete craft beer brewing equipment in China with excellent service.

We focus on manufacturing high-end Beer Brewing Equipment. We possess excellent facilities for manufacturing world first-grade stainless steel vessels for beer, wine, dairy, alcohol, fine chemicals, medicine, etc.

We are not only the manufacturer of craft beer equipment but also know more about the culture of craft beer and its unique craftsmanship. We always focus on customer-oriented research and development and aim to highlight artistic style in every detail of the products in order to provide high-quality products and considerable service.

Our microbrewery equipment and service have got a high reputation in the U.S., Canada, the UK, New Zealand, Australia, Japan, Russia, and other Eurasian countries and regions.80% of our customers come from the recommendation of our partner. More than 90% of customers build long term cooperation relationship with us. Welcome to visit and cooperate with COFF!

diajar langkung seueur ngeunaan perusahaan

Fasilitas Coff


Zona industri urang ngaliput luas 220 rébu méter pasagi. Kami gaduh salah sahiji bengkel propésional pangageungna di industri perlengkapan bir Bir Cina. Dibutuhkeun sajam sareng opat puluh menit pikeun ngajalankeun ti Bandara Internasional Pudong Shanghai atanapi opat puluh menit pikeun ngajalankeun ti Bandara Ningbo.

Kami ngawangun tim 10 insinyur sareng désainer, utamina di dieu aya lima insinyur luhur anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun ngabantosan industri karajinan mekar sareng ngabarukeun ka hareup.

Pagawe urang ngagaduhan sertipikat las ASME. 

Produk kami ngagaduhan sertipikat ASME, AS1210.

PRODUK BERPATEN


Ngabandingkeun sareng pemanasan uap tradisional, sistem pemanasan minyak termal Coff sacara canggih langkung seueur kamungkinan pikeun ngirangan panggunaan énergi
bari ngahontal prestasi kerja anu sami atanapi langkung saé.

pangembangan sajarah


Kami ngesang detailna pikeun mastikeun anjeun gaduh produk anu berkualitas sareng jasa propésional.

sajarah ngembangkeun

POST TERBARU


Kami Desainer Profesional Terkenal sareng Pabrikan Alat-Alat Bir Brewing Berkualitas Tinggi
panalungtikan