sadaya Kategori

Naha Urang Peryogi Brewhouse Dipanaskeun Minyak Termal

Waktos: 2020-07-10 mairan: 36

Pabrik bir pemanasan minyak Coff's 2nd Generation janten solusi prefect pikeun pabrik bir alit atanapi saha waé anu resep ngadamel karajinan bir. Sayogi dugi ka 5BBL kalayan desain anu ringkes pisan sareng gampang dipasang, bari épisiénsi pemanasan anu langkung luhur tibatan pemanasan uap.


Upami anjeun nyungkeun langkung rinci, punten hubungan sareng Aaron di aaron@nbcoff.com.

termal-minyak-dipanaskeun-brewhouse