sadaya Kategori

Naha Urang Henteu Nyarankeun Élmu Éléktrik di Brewhouse

Waktos: 2020-07-10 mairan: 82

Anu paling disababkeun nyaéta palang listrik tiasa ngahasilkeun langkung ti 200 heating pemanasan lokal dina waktos damel. Suhu anu luhur sapertos kitu tiasa ngakibatkeun karbonisasi dina permukaan batang. Nalika éta dina wort padet, wort taat kana palang listrik permukaan panas ngahasilkeun aroma char anu pasti mangaruhan rasa bir.


Karbonisasi henteu gampang dibersihkeun, kami nyarankeun 5% soda pindang kanggo nyeuseuh. Maka urang bakal langkung rela nyarankeun sistem pemanasan minyak uap atanapi termal. Uap ngahontal suhu 143 ℃ sedengkeun tekanan ngan ukur 3bar, metoda manaskeun ideu pisan.


Salaku tambahan kami henteu nyarankeun pemanasan listrik immersion sacara umum sanés hartosna urang henteu ngahasilkeun alat-alat pembuatan bir dina manaskeun listrik. Nyatana éta mangrupikeun pilihan anu idéal di sababaraha daérah.

P00430-1443473