sadaya Kategori

Naon Bedana Bir Gandum sareng Bir Gandum

Waktos: 2020-06-15 mairan: 59

Gandum gagah

       Éta mangrupikeun bir gandum anu langkung handap (bir gandum mangrupikeun bir sareng konsentrasi wort atah 11 dugi 13 ° P). Sacara umum kandungan alkoholna 4.8-5.0% vol. Rasa na umumna beurat, sapertos kopi pait, kalayan malt charred, mellow kuat.

Gandum gagah

       Mangrupikeun bir gandum anu poék. Éta ogé tiasa disebat bir bodas (hiji jinis bir bulak, sedengkeun bodas gandum anu emas sareng gandum gagah anu coklat), sahingga nyorotkeun rupa-rupa bir gandum. Bir gandum difermentasi dina lapisan luhur, sareng konsentrasi wort aslina nyaéta antara 11 sareng 14. Kandungan alkoholna 5.0-6.0% vol (ragi tiasa dilakukeun dina jero botol, ngabéréskeun ragi umumna tiasa ditingali dina handapeun botol, dina warna mendung). jenis bir ngagaduhan aroma seger (kalayan aroma alami sareng saderhana tina gandum, hops, sareng pelumasan sapertos coklat dina jero gandum), sakapeung dibarengan ku aroma anu hipu.

        Nalika ngeunaan rasa, bir sa'ir kedah raoseun kanggo diinum. Gandum ngagaduhan pangaruh gas anu manpaat, lega sareng lebur katuangan. Éta tiasa ngabantosan pencernaan, nenangkeun burih sareng ngareuhkeun haus, sareng ngaleungitkeun panas.

        Tapi nalika ngeunaan nutrisi, bir gandum langkung bergizi. Gandum euyeub ku aci, langkung seueur protéin, kirang gajih, macem-macem mineral sareng vitamin B. Bir gandum murah sareng sakedik kirang raos!