sadaya Kategori

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika masangkeun alat-alat cangkang bir

Waktos: 2020-07-09 mairan: 47

       Beuki loba jalma anu mimiti resep nginum bir karajinan. Bos ogé narékahan ka pasar bir karajinan sareng ngagaleuh peralatan bir karajinan. Naon anu anjeun terang ngeunaan pancegahan pamasangan pakakas bir karajinan?

        Mimiti, éta bakal dipasang ku pamasang bir karajinan profesional!

        Juragan anu parantos mésér alat-alat bir karajinan, henteu masang sareng ngalereskeun alat-alat bir, Ning Bo Coff Machinary CO., LTD ngagaduhan tim instalasi sareng debugging peralatan propésional pikeun ngabantosan anjeun masang.

        Salaku tambahan, perhatian kedah dibayar ka lingkungan pamasangan mesin karajinan bir, sapertos drainase sareng sanitasi. Upami mesin karajinan bir anjeun dipasang sanés di lantai heula tapi di lantai dua atanapi di tempat sanés, pertimbangkeun kapasitas beban-bantalan imah sareng peletakan solokan sareng cai.

        Tungtungna, pamasangan parangkat bir karajinan kedahna ngémutan nyalira nganggo anu merenah: sanaos mesin bir karajinan nganggo unggal dinten jumlahna henteu seueur, tapi upami urang henteu merhatoskeun parangkat émisi sapertos lokasi, panginten tiasa muncul nalika nganggo alat-alatna henteu merenah, anjeun henteu sacara harfiah nempatkeun peralatan pikeun ngahémat alat-alat bir luar angkasa.