sadaya Kategori

Naon anu nangtukeun warna bir?

Waktos: 2020-07-10 mairan: 14

Séréal nyaéta agén ngawarnaan anu paling kuat dina bir. Warna bir diukur dina Metode Rujukan Standar (SRM) skala. SRM diitung ku ngalirkeun cahaya tina panjang gelombang khusus ngaliwatan "kandel" bir khusus (hiji séntiméter) sareng ngukur jumlah cahaya anu diserep ku bir. Bir dina 2-5 dina skala SRM dianggap bulak / emas sareng kalebet gaya sapertos Pilsner sareng lagers lampu. Bir dina kisaran 7-15 dianggap amér, sareng gaya na kalebet Oktoberfests, American Amber Ales sareng (paradoks) English Pale Ales. Dina 16-25, urang ngahontal tambaga sareng coklat, kalayan gaya sapertos Bock sareng English Brown Ales. Di luhur 25, urang ngarautan warna coklat jero sareng hideung, topping (dina istilah praktis) sakitar 40, sanaos skala SRM sacara téoritis ngalir dugi ka taun 70an sareng 80an dina bir anu paling anggang sapertos Imperial Stout! Di luhur 40, sanaos, bir na sacara hideung hideung opak.
xiao-eer_flavor_wheel

xiao 微 信 图片 _20200429151906