sadaya Kategori

Kami Berdiri Bersama Perang Coronavirus

Waktos: 2020-07-10 mairan: 15

Salaku kuring ngartos yén jalma anu ngajalankeun karajinan karajinan bir / pembuatan alat-alat pembuatan bir henteu gampang dina tahap ieu merangan coronavirus. Kuring teras-terasan mikiran naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun samentawis, janten kuring nyorong perusahaan kuring "rencana pikeun nyeduh 2020" sedini mungkin. Upami anjeun nyungkeun jasa bantosan punten punten ngahubungi kami, bahkan 50 cangkir bir atanapi 100 anduk nganggo mérek swasta henteu kunanaon, kami bakal bagja pisan ngabantosan anjeun ti Cina.web-Coff-history