sadaya Kategori

Washington AS Order of 15BBL sistem brewhouse pemanasan seuneu langsung dimimitian sambungan pipa wort

Waktos: 2022-06-06 mairan: 45

The 15BBL pemanasan seuneu langsung Sistim brew imah maréntahkeun ku Washington AS aya dina pipa connection.This customer urang fungsi parabot brewhouse nyaéta: 15BBL mashing andlautering, 15BBL ngagolakkeun andwhirlpool, 45BBL pemanasan listrik tank cai panas. Sadaya pipa wort ngadopsi klep kukupu pneumatik. The adjustment ofcold jeung cai panas Pergaulan adopts manual valves diafragma, nu ngaluyukeun laju aliran leuwih akurat.Currently, alat-alat nu deukeut jeung karya ahir. Waktu pangiriman sapuk nyaéta 17 Juni 2022. Palanggan ieu mendakan kami sakumaha anu diwanohkeun ku palanggan Denver sareng ningali peralatan kami di tempat éta. Kami terus-terusan diajar pikeun ningkatkeun kamampuan alat.

WechatIMG490

kategori panas