sadaya Kategori

TIPS PÉNÉNGASI PERALATAN PABRIK

Waktos: 2020-06-15 mairan: 41

I. Sistem Panggilingan Grist

Entong tuang pabrik ku grist tina kalembaban anu luhur upami teu seueur grist bakal lengket kana gulungan, anu tiasa mangaruhan kinerja panggilingan. Gulungna bakal diberesihan saatos unggal operasi.

II. Mashing.

Cai dina mash tun kedah langkung ti unsur listrik atanapi jaket pemanasan; Nalika lautering lambat teuing, leupaskeun gandum tibatan ngamimitian ngaganggu; Motor tiasa rusak nalika klep tina pompa wort saklar sakedik teuing; Bersihkeun mash tun saatos mashing parantos réngsé tapi henteu nganggo bahan anu heuras upami sanésna éta tiasa ngeruk bungkus tun.

III. Sistem Fermenting.

Nengetan bak fermentasi sareng ulah beroperasi ku tekanan dina nilai anu dipeunteun; Suhu fermentasi henteu kedah turun teuing gancang upami kapal tiasa dibekukan ku és; Sadaya alat ukur diperiksa sataun sakali pikeun ngajantenkeun jalanna dina kaayaan normal; Tembok luar bak ogé kedah diberesihan sacara rutin, utamina saatos fermentasi unggal waktos; Asinan asam kedah dilakukeun dina interval anu teratur sareng liner dina urutan ngusap kalkulus.

IV. Sistem kontrol.

Jaga kabinet tiasa dianggo dina tegangan anu dipeunteun; unsur listrik bakal diganti sakali ruksak; Kabinet kedah ditempatkeun di tempat anu di ventilasi sareng bagian tukang kabinet kedah dijaga garing sareng; kipas tiis disarankan pikeun nyocogkeun; 

Pikeun patalékan ngeunaan alat-alat pabrik bir, mangga ngahubungi Jessie@nbcoff.com