sadaya Kategori

Aya alesan naha COFF bir ngagaduhan warna anu jelas sareng murni. Pangaruh ngagolakkeun mutuskeun éta.

Waktos: 2020-07-10 mairan: 19

On Sep. 20, 2019 after 15 days of fermentation, The COFF staff finished their own beer brewing with their own patent product, 1BBL Oil Heating Brewhouse and a fermenter with independent chillers.

 66666