sadaya Kategori

Pilihan populér - Sistim brewing pemanasan minyak

Waktos: 2022-09-20 mairan: 57

Anyar-anyar ieu, kami parantos nampi seueur patarosan pikeun sistem pembuatan bir pemanasan minyak. Hatur nuhun pikeun pangakuan anjeun produk dipaténkeun kami.

Ayeuna, sistem brewing bir pemanasan minyak generasi kaopat mayar langkung perhatian kana konsép hemat energi jeung perlindungan lingkungan, sarta sakaligus bisa panas tank Mash, ngagolakkeun tank jeung tank cai panas. Sareng ogé mungkin pikeun memanaskeun wadah anu ditunjuk individu.

Kami bakal terus kerja keras pikeun nyayogikeun anjeun produk sareng jasa anu pangsaéna, pangénggalna sareng paling murah. surak!

1_ 副本

kategori panas