sadaya Kategori

Nyimpulkeun Hasil tina Metode Coff pikeun Nyebarkeun Bir sareng Kopi

Waktos: 2020-07-10 mairan: 82

Salaku pecinta kopi, kuring resep prosés nyeduh kopi cangkir sareng resep sareng nyeduh bir. Kuring nyéépkeun waktos kanggo milarian prosés brewers ngeunaan cara ngasakan kopi. Janten pikeun anu resep, kuring ngamimitian jalan satapak.


Parabot Abdi:

Thermail pemanasan minyak brewhouse 1BBL

Unitank fermentasi listrik éléktip

 

Kuring dina kanyataanana ngalakukeun seueur kasalahan dina prosés, didieu kuring resep bagikeun sareng anjeun sadayana.

Patarosan: Kuring nambihan kopi nalika ngagolak.


Jawaban: Éta lepat, kopi seueur minyak anu tiasa mangaruhan ingetan sirah upami di tambih dina cai panas.

Patarosan: Naha kuring tiasa nyobian kopi instan sabab kandungan minyakna bakal handap pisan?


Jawaban: Kopi instan henteu raoseun kusabab kopi éta moal ningkat sacara ajaib nalika ditambihan kana bir.


Patarosan: Naon bedana kacang garing sareng kopi grounded?


Jawaban: Kopi anu dihandap ngagaduhan irung kopi anu langkung samentawis tapi rasa kopi na disorot. Kacang garing anu sabalikna, aroma anu mantap ku buah buah, tapi aya rasa kopi anu kirang jenuh.

 

Kuring cukup untung pikeun ngagabungkeun pabrik bir lokal, sareng ékspérimén nganggo metode infus kopi anu béda sareng bir base varietal. Kuring bakal nyarioskeun waktos basa bir nex anu sanés. Naon ideu anjeun? Bagikeun kuring pangalaman anjeun kumaha nyeduh ku rasa anu béda-béda aaron@nbcoff.com, Kuring geuwat ngaréspon anjeun.