sadaya Kategori

Kontrol Kualitas anu ketat ngabalukarkeun produk anu pangsaéna

Waktos: 2021-03-30 mairan: 21

       Naha beuki seueur palanggan anu percanten ka COFF? Malah dina kerjasama anu munggaran, aranjeunna henteu lami teras pesen sareng COFF. Éta kusabab COFF ngagaduhan prinsip jasa anu saé, ogé hubungan gancang sareng tamu sareng pas waktosna ngatasi masalah tamu. Tapi aya alesan anu sanés urang bade nyarioskeun ngeunaan dinten ieu, anu mangrupikeun kontrol COFF ngeunaan kualitas produk:

       Kami henteu ngan ukur ngatur kualitas bahan baku dina pengadaan bahan baku dina tahap awal produksi, tapi ogé sacara serius ngubaran pamariksaan kualitas produk semi-réngsé dina unggal tautan produksi, ogé pamariksaan kualitas pikeun produk akhir pikeun sacara efektif nyingkahan sababaraha masalah anu disababkeun ku produk ieu.

      Gambar di handap aya dina lokakarya produksi, tanaga pamariksaan kualitas kami pikeun ngalaksanakeun pamariksaan kualitas produk semi-réngsé, sanés pamariksaan sampling, tapi pikeun sacara saksama nguji unggal produk tina palanggan, pikeun mastikeun yén teu aya anu lepat.

图片

图片

      Kami arepkeun padamelan serius COFF, kasadaran jasa anu tulus sareng kamampuan kontrol kualitas ketat tiasa nyandak produk anu pangsaéna pikeun konsumén anyar sareng lami. Dina hujan atanapi angin, COFF bakal aya didieu ngantosan anjeun. Tong ragu ngahubungi kami, COFF bakal ngawalon anjeun dina munggaran waktos sareng masihan anjeun waleran anu nyugemakeun.


Wellish-wellish@nbcoff.com