sadaya Kategori

Pangiriman tina generasi kaopat 10BBL minyak pemanasan sistem karajinan bir brewery

Waktos: 2022-09-27 mairan: 70

Sistem pembuatan bir karajinan pemanasan minyak 10BBL anu diparéntahkeun ku para nasabah Denver di Amérika Serikat parantos dikirim ayeuna. Konfigurasi sistem brewery nyaeta: 10bbl Mash na Lauter tank, 10bbl ketel na whirlpool (pemanasan minyak), 30bbl tank cai panas (pemanasan listrik), 30bbl tank cai tiis.

Tamu ieu ngagaduhan cinta anu jero pikeun produk anu dipaténkeun kami, sistem pabrik bir pemanasan minyak, anu gampang dioperasikeun, éfisién, hemat energi, sareng teu aya sora. Éta sababna tamu-tamu sanés beuki nampi sareng milih sistem pemanasan minyak.

Cheers!

wechatimg888_副本

kategori panas