sadaya Kategori

Pangiriman Nalika Pandemi

Waktos: 2020-11-10 mairan: 33

Malah dina mangsa pandemi anu nyebar di sakumna dunya, COFF henteu pernah lirén nampi paréntah ti dunya. Dina saminggu kiriman sanés ka Amérika parantos diatur, kalayan 3X15BBL sareng 3X10BBL Unitanks. Jalma COFF parantos ngabaktikeun diri pikeun nyayogikeun produk anu kualitas sareng jasa anu saé.