sadaya Kategori

Eupan Balik Waktu Asli ti Palanggan pikeun 1BBL Thermal Oil Heated Brewhouse

Waktos: 2020-07-10 mairan: 24

Pelanggan Portugis kami, anu maréntahkeun brewhouse manaskeun minyak termal 1BBL deui ka Oktober 2019, parantos muka réstoran di daérah pariwisata. Kalayan kadaharan anu saé sareng raoseun bir karajinan, réstoran éta geuwat kasohor ku wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Anjeunna ngawartoskeun ka kami yén anjeunna resep padamelanna pikeun nyobaan rasa anu béda tina karajinan bir unggal dinten sareng ngadamel tuangeun anu lezat. Hatur nuhun kana rajinna, réstoran ieu ayeuna janten tempat anu terkenal di daérah ieu.

图片 1-235x300