sadaya Kategori

Prosés Produksi kanggo Pesenan ka Jepang

Waktos: 2020-07-10 mairan: 19

Pesenan kalebet kapal fermentasi, bak hérang, pikeun pabrik bir Jepang badé siap-siap. Tim produksi kami fokus pisan kana unggal jéntré dina produksi upami aya goresan. Kami nuju damel dina margina rendah anu henteu hartosna urang bersaing ngalawan kualitas anu handap atanapi sedeng. Abdi bangga pisan ka aranjeunna.


Kanggo langkung seueur detil dina produksi, mangga ngahubungan kami di aaron@nbcoff.com.  P00330-111553_ 副本