sadaya Kategori

Layanan Ngepaskeun Peronalized

Waktos: 2020-12-21 mairan: 40

Jalma COFF parantos nyayogikeun jasa kustomisasi peronalisasi ka klien. Salaku conto, dina kontrak sareng palanggan ti Yokohama Jepang dina sakumpulan Sistem pembuatan bir 500L, Tim insinyur COFF tumut kana kaayaan situs pertimbangan, tata perenah pipa, kontrol pangarahan arah palabuan sareng sajabina, sadayana dumasarkeun kana kaayaan praktis sareng kabutuhan pelanggan. Palanggan cukup wareg ku sakabeh sistem sareng nempatkeun urutan kadua langsung saatos dipasang. 

Jessie Min

Jessie@nbcoff.com