sadaya Kategori

Produk Patén Tembongkeun dina BrauBeviale 2019

Waktos: 2020-07-10 mairan: 40

Dina pameran Nuremberg pangénggalna, BrauBeviale 2019, COFF nunjukkeun produk paténna, System Heated Brewhouse System, anu parantos narik seueur panon kalebet pesaing sareng konsumén. Paméran éta dijual langsung dina pameran.


881