sadaya Kategori

Paking & Pengiriman Tangki fermetation 6000L

Waktos: 2020-12-01 mairan: 39

     Dinten ieu, kami dikirimkeun 6000L bak fermentasi. Unggal tank didukung ku pigura beusi sareng sadaya tank dibungkus ku pilem transparan teras dibungkus ku pilem gelembung. Tujuanna pikeun nyingkahan goresan permukaan bak nalika transportasi.

       Coff merhatoskeun unggal palanggan sareng merhatoskeun unggal jéntré, henteu masalah tata gambar situs CAD, atanapi produksi sareng pangiriman, éta bakal ngajantenkeun palanggan percanten ka kami 100%.

图片