sadaya Kategori

Pesenan Tangki Fermentasi 3000L sareng 6000L Ka Melbourne Australia Rengse Sampurna

Waktos: 2022-05-12 mairan: 44

Opereng of3000L jeung6000L fermentasitanks kaMelbourne Australia wasrengse pepektip. Sperhatian hususisyén 6000l tank fermentasi'sjangkungna net nyaeta 6 méter. Bengkel Coff tiasa pinuhnyekel 6 méter produk. Ieu ujians bengkel's jangkungna naha éta praktis atanapi henteu salila netepkeun lapisan ka tank.Bengkelluhurkudu reaches 12 méter atawa leuwih ka rengse produk misalna. Bengkel Coff tiasa ngalakukeun ieu jeungbeureumes produksi harga.

WechatIMG264

kategori panas

{zzz: qqkf3}