sadaya Kategori

Brewhouse pemanasan minyak mangrupikeun produk anu dipaténkeun sareng nampi pujian anu luhur ti para nasabah

Waktos: 2023-01-17 mairan: 61

Dina taun-taun ayeuna, sistem pemanasan minyak anu kami kembangkeun parantos dijual di AS, Australia, Portugal, Jepang, sareng Austria, sareng nampi tanggapan anu saé. beuki loba konsumén geus mimiti nengetan tur milih sistem brewery patén urang - nu oil heating brewery house. Kapasitas pabrik nyaéta ti 100L dugi ka 1000L.  

Cai mibanda loba kaunggulan. Urang bakal nyandak 100L sistem pemanasan minyak brewing salaku conto:

1.Compared kalawan pemanasan uap: efisiensi pemanasan tina pemanasan minyak ngaronjat ku 20%

2. Sahenteuna ngurangan konsumsi cai unggal taun: 50kL

3. Ngahemat konsumsi listrik unggal taun: 3800KWH

4: Desain modular ngaheéat spasi

1.17新闻图片

kategori panas