sadaya Kategori

Brewhouse manaskeun minyak

Waktos: 2020-07-10 mairan: 19

COFF parantos ngembangkeun generasi katilu Oil Heating Brewhouse kalayan 2 taun ti saprak urang mimiti ngalakukeun panilitian langkung ti sataun katukang. Sistem brewhouse ngagaduhan kaunggulan nyandak rohangan alit, operasi anu merenah sareng hemat énergi. Ti mimiti sistem 1BBL, COFF parantos ngembangkeun 1 dugi ka 5 modél BBL. Salaku tambahan, COFF ngagaduhan sertipikat patén pikeun sistem Pembakaran Pemanasan Minyak. Ayeuna 4 sét 1BBL sareng hiji sét 2BBL parantos diékspor ka palanggan AS kalayan réspon anu nyugemakeun. COFF aktip milari agén di dunya pikeun pasar anu hadé!


Dibandingkeun sareng pemanasan uap tradisional:

  1. Ningkatkeun efisiensi pemanasan ku 20%;
  2. Ngurangan konsumsi cai 50KL per taun;
  3. Ngahémat listrik 3800KWH per taun.

Fitur:

  1. Hemat énergi: listrik dikonsumsi kirang ti pemanasan uap, henteu kedah cai pikeun ngahasilkeun kondensat;
  2. Éfisiénsi pemanasan luhur

Ti 28 ℃ dugi ka 60, waktos pemanasan: 20min;

Ti 60 ℃ dugi ka 80, waktos pemanasan: 20min;

Ti 80 ℃ dugi ka 100, waktos pemanasan: 30min;

  1. Pemanasan seragam kalayan intensitas ngagolak anu langkung luhur sareng kinerja koagulatif anu langkung saé, sacara efektif nyingkahan sawaréh teuing tina masak disababkeun ku seuneu langsung atanapi pemanasan listrik;
  2. Skid- dipasang kalayan pamasangan anu merenah, legana 2.7 méter pasagi;
  3. Ngirit biaya. Teu kedah ketel atanapi burner;
  4. Panaskeun sakaligus duanana tuns.

    未标题-1-副本

               27