sadaya Kategori

Novel coronavirus cant ngeureunkeun urutan klien

Waktos: 2020-07-10 mairan: 12

saatos novel coronavirus parantos dikendalikeun di Cina, ayeuna ampir-hampir na rusak di sadayana dunya. Kami arepkeun yén masing-masing jalma kasigeung sareng aman.


Ayeuna, Kami tulus hatur ka konsumén pikeun kapercayaan sareng kontak caket sareng kami. Masih aya sababaraha palanggan anu percanten kana karya kaamanan disinfeksi kami sareng ngajaga perundingan paréntah. Salaku tiasa urang tingali gambar ieu nunjukkeun disinféksi sareng kaamanan, anu mangrupikeun tina pesenan pelanggan kami anu kami jual nembé.


Janten, punten belive kami, belive urutan kaamanan, sareng ulah ragu ngahubungan kami. Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngajaga kaamanan sareng mastikeun kualitas produk.

b75b590a4246c9569facd45fdf464d52d4094fca937cffe0a3be0e1444ee3202e0708b1719f5b0c06e64a0af9b819ed2