sadaya Kategori

Catetan pikeun Operasi Pakakas Bir Karajinan

Waktos: 2020-07-10 mairan: 63

Pikeun seueur jalma anu anyar, aya hal anu kudu diperhatoskeun nalika ngoperasikeun alat. Di dieu, kuring hoyong bagikeun sababaraha tip ngeunaan cara ngoperasikeun alat:


         1. Alat-alat bir karajinan anu dipasang teu kedah diiringkeun, kedah tetep jejeg, sareng gerakan henteu disarankeun. Upami anjeun kedah ngalih, cabut sareng ngeureunkeun catu daya, sareng tetep nangtung bari gerak.


        2. Parabot bir karajinan ogé meryogikeun pangropéa anu ati-ati. Nalika pembuatan bir parantos réngsé, cabut colokan listrik, pareuman saklar dina botol co2 teras hurungkeun deui tombol gauge tekanan. Brewers anu paling saé dilengkepan ku alat anu dikawasa suhu. Entong ngarobih aranjeunna nyalira, atanapi éta bakal gampang rusak. Upami henteu lami dianggo dina waktos anu pondok, mesin kedah dikuras ku cai, sareng bersihkeun témbok luar, saatos dibungkus di tempat anu garing.


         3. Parabot karajinan bir kedah sacara rutin dipariksa pikeun ngajaga tingkat cai sareng kualitas cai bak, upami diperyogikeun, ku beberesih detérjen khusus, teras bilas ku cai. Motor henteu kénging némpél cai, janten nalika anjeun ngalaksanakeun pangropéa , ati-ati ulah aya cai dina motor. Ogé parios dispenser beberesih sareng sirah anggur sering. Upami gasket henteu élastis, éta kedah diganti.


           Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, anjeun tiasa parios halaman wéb kami www.coffbrewing.com/faqs. atanapi anjeun tiasa ngirim kuring email (wellish@nbcoff.com), abdi bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.

c65e8eb31