sadaya Kategori

Taun Anyar Ayeuna

Waktos: 2021-02-02 mairan: 24


Kumpulan bir munggaran diseduh ku jalma COFF di 2021 ku produk patén na, Brew manaskeun Minyak Sistem. Éta ogé Taun Anyar anu hadir pikeun jalma COFF, anu parantos damel langkung saé sataun deui! Kali ieu bir ngagaduhan sababaraha nikmat khusus sabab ditambih ku kaping beureum sareng jahé nalika ngagolak. Numutkeun ka ubar tradisional Cina, jujube sareng jahé parantos janten bahan médis hérbal. Tanggal beureum ngagaduhan pangaruh kuratif pikeun ngeusian énergi vital, nyéhatkeun getih sareng nyéhatkeun saraf. Sareng jahé tiasa ngabantosan nyingkirkeun, beuteung haneut sareng nyababkeun kesang. Jalma COFF bakal ngaraosan ngeunah sareng kaséhatan dina usum tiris sapertos méakkeun Festival Spring babarengan sareng kulawargana!