sadaya Kategori

Desain Pakét Anyar pikeun Fermenter 10BBL

Waktos: 2020-07-10 mairan: 30

Dina raraga ngahémat angkutan barang pikeun salah sahiji konsumén Amérika Serikat kami, COFF ngadamel desain pengepakan énggal, anu 4 sét fermenter langsing dilereskeun sasarengan sareng pigura sareng dimuat dina wadah ku push satu kali. Éta meunang seueur pujian ti nasabah!

 1579329931115793299671