sadaya Kategori

Galur Mobile

Waktos: 2020-07-10 mairan: 14

Mobile Strainer didesain sareng didamel ku Mesin COFF dina Juli taun ayeuna. Prinsip tuas diadopsi dina desain supados saringan tiasa condong kana sudut anu béda. Galur bakal dikirim ka Amérika dina akhir bulan Juli.
微 信 图片 _20190802114052微 信 图片 _20190802114103