sadaya Kategori

Inspirasi Impian Bir Brewing Karajinan anjeun dina 2020

Waktos: 2020-07-10 mairan: 21

Kalayan pangalaman damel sareng mérek sareng industri ngarah, urang ningali nilai anu saé pikeun ngadukung tukang nyieun karajinan anu ngajalankeun kamar leutik atanapi nyayogikeun jasa ritel nalika nganggo agén peralatan bir pembuatan bir lokal. Di Coff, tujuan urang pikeun ngartos karep konsumén urang pikeun karajinanna sareng janten panaséhat anu dipercaya dina tahap awal sareng nalika aranjeunna tumuh.


Di dieu kami hoyong ngamimitian-rencana "rencana pikeun nyeduh 2020" pikeun ngabantosan panyawat bir masing-masing ngadukung kabutuhanna, bari ngarencanakeun tumuh ka hareup.


Caritakeun carita pribadi anjeun ngeunaan bir anu nyebarkeun aaron@nbcoff.com, naon anu ngahudangkeun karep anjeun, naon anu dipikabutuh ku rencana bisnis anjeun, sareng inovasi anyar anu dipikaresep ku anjeun. Hayu urang ngabantosan anjeun pikeun memetakan masa depan pembuatan bir anjeun.

coff-20201