sadaya Kategori

Kumaha Ngamajukeun Bir Karajinan

Waktos: 2020-10-27 mairan: 29

Dina sajarahna, bir parantos aya hubunganana sareng kahirupan The Times ti saprak lahirna. Ti jaman ayeuna, dunya ngawangun budaya bir anu unik. Salaku tambahan, seueur anggapan konsumen ngeunaan bir anu bias, sareng bir saleresna sehat pisan sareng inuman gairah. 


Pikeun nyorot budaya "resep" bir, divisi pembuatan bir henteu ngan ukur saé pikeun nyedok bir, kedah langkung ti payun, aktip komunikasi sareng konsumen, ngalangkungan jalan sapertos "kabuka", bir tina élmu propésional diturunkeun ka konsumén, parobihan di pasar pikeun salah paham bir, dina waktos anu sasarengan pikeun ngalakukeun panyusun sareng nyebarkeun panyebaran budaya. Kesegaran bir penting pisan. Di sagigireun ngawartosan konsumén kumaha ngaraosan bir kalayan leres, konsumén ogé kedah nyarios yén bir seger anu pangcaketna nyaéta anu pangsaéna. 


Sakumaha urang sadayana terang, pamekaran gancang karajinan bir parantos kakeunaan seueur masalah. Dina raraga ngamajukeun pamekaran séhat bir karajinan, Panitia Profesional Bir tina Asosiasi Industri Pangan Cina parantos milarian netepkeun standar industri anu relevan, sacara akurat ngartikeun konsép bir karajinan, sareng pasihan operasional industri bir karajinan Cina dina hal bahan baku, téknologi, rasa sareng faktor-faktor sanés.

1603759050357893