sadaya Kategori

Kumaha Ngabantosan Brewers Cuaca Pandemi

Waktos: 2020-07-10 mairan: 17

Hayu urang nyanghareupan éta: Pandemi COVID-19 parantos nyababkeun pangaruh ékonomi anu ageung dugi ka ti anu urang ngarepkeun. Usaha Pabrik bir pencét, kami ngartos masalah ngeunaan COVID-19 anu luhur pikeun klien kami.


Kalayan pangalaman damel sareng mérek terkenal sareng pabrik bir, kami ningali tanggung jawab anu luar biasa dina ngadukung tukang bir karajinan alit sareng mandiri. Ieu sababna tim khusus Coff ngaleupaskeun tempat pembuatan bir mirah anyar dina tahap ieu sareng nawiskeun jasa pengadaan sakumpulan alit gratis pikeun unggal kabutuhan individu.


Wéb - Coff Thermal Oil

Ngabandingkeun sareng pemanasan uap tradisional, anu énggal pédah didamel minyak termal nyaéta sanés ngan ukur pilihan anu hemat biaya tapi ogé alat sosial operasi anu gampang. Pabrik bir ieu dikembangkeun sacara unik ku Coff di 2018 sareng ayeuna parantos ngaluncurkeun generasi ka 3 di Amérika Serikat.  


Kami arepkeun tindakan kami bakal ngabantosan, kami ogé bakal ngaluncurkeun survey pikeun ngukur dampak anu didamel ka pabrik bir leutik di Cina sareng nyusun solusi salajengna. Clike Ieuh tuturkeun kami di Facebook pikeun milari acara anu langkung pikaresepeun, atanapi hubungan anu pasea sareng urang ngalangkungan aaron@nbcoff.com .