sadaya Kategori

Kumaha Pilih Peralatan Bir Karajinan

Waktos: 2020-10-14 mairan: 35

Mimiti: prosés pembuatan bir karajinan kedah dituturkeun (unggal prosés gaduh transformasi nyalira tina prosés ka tujuan.) 

Kadua: Ngalenyepan hasil panalungtikan ngeunaan téknologi pembuatan bir ayeuna sareng ngagabungkeun kaayaan aktual prosés produksi bir karajinan.Kinerja dasarna kedah caket sareng pabrik pabrik bir ageung pikeun mastikeun stabilitas kualitas produk

Katilu: dina prosés ngagunakeun pakakas bir karajinan, bagian konci tiasa dikontrol sacara otomatis.Kombinasi tangan - ka-leungeun mastikeun reliabiliti operasi departemén peralatan.Ieu mastikeun stabilitas bir.

Kaopat: produksi alat-alat sareng detil pengolahan penting pisan, pikeun denda internal sareng eksternal.The polishing tina polishing, teu tiasa muncul kaséhatan maot Angle.

Kalima: pipa prosés peralatan kedah langkung saluyu sareng sarat prosés.Ngagabungkeun sarat prosés produksi.(Misalna, kaayaan saniter, pencegahan oksidasi, pakan handap, pakan luhur, sareng sajabana, sacara ilmiah dibenerkeun)

Kagenep: kinerja mesin bantu henteu tiasa dikirangan (contona: pompa wort henteu tiasa dianggo kusabab pompa bahan, konvérsi frékuénsi henteu tiasa dileungitkeun kusabab harga, fermenter sareng alat anu ngagelebug, klep pernapasan, sareng sajabana)


-Wellish- (wellish@nbcoff.com)