sadaya Kategori

Home Brewing & Experimental brewing karajinan Peralatan bakal Putting kaluar

Waktos: 2020-11-03 mairan: 58

With the rapid changes of the market and the continuous update of brewing equipment, those who enter the beer brewing industry initially, easy to operate, cheap, small footprint beer brewing equipment has become their preferred choice.Naon deui, COVID-19 nyegah jalma-jalma ti luar ka tempat umum pikeun nyéépkeun artosna.Paranti alit-buatan bumi atanapi ékspérimén sapertos Coff bakal janten produk munggaran urang.

    Alat-alat saccharification alit anyar anu diciptakeun ku tim The Coff nyayogikeun pamula atanapi réréncangan anu kedah ngayakeun percobaan dina produk énggal kalayan tampilan anu saé sareng fungsi lengkep. Tim profesional urang sareng anjeun damel babarengan pikeun nyiptakeun solusi anu paling sampurna, ti desain prosés dugi ka produksi produk, teras kana pamasangan kiriman, bakal nunjukkeun keahlian téknis tim kami, keahlian produksi, keahlian pangiriman.

    Nantikan, atanapi ngahubungi kuring langsung pikeun langkung seueur rinci ngeunaan alat-alat homebrew!


--- Wellish Wu

1604390310956898