sadaya Kategori

Bewara Formal pikeun ngamimitian Usaha

Waktos: 2020-07-10 mairan: 19

Ieu pikeun nginpokeun yén urang ngamimitian bisnis sacara resmi ayeuna. Supados produksi dina ngajalankeun rutin, urang ngalaksanakeun tugas-tugas ieu pikeun nyingkahan karesep virus corona:

  1. Unggal pagawé wajib dipariksa suhu sateuacan aranjeunna lebet ka perusahaan énjing-énjing sareng saatos aranjeunna angkat damel siang.

  2. Unggal pagawé wajib nganggo topéng énggal unggal dinten teras nganggo éta sadidinten.

  3. Sterilisasi kedah dilakukeun duanana pikeun staf (sakali sapoé sateuacan lebet ka perusahaan di énjing) sareng ka bengkel (dua kali sapoé énjing-énjing)


Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngajamin kualitas sareng kabersihan produk kami.


Hatur nuhun kana pamahaman sareng dukungan anjeun ka COFF !!
158303274715830325451