sadaya Kategori

Fermenter sareng tank brite parantos siap dikirim ka palanggan AS

Waktos: 2020-07-10 mairan: 36

Éta 38 ° C di bengkel. Nanging, pikeun ngirim pengiriman dina waktosna sadayana COFF tetep damel dina baju baseuh kusabab panas pisan. Sadaya bak bakalan sampurna dibungkus sareng pageuh dipasang dina wadah. Tangki kalebet fermenter tumpuk, tank brite tumpuk horisontal, fermenter luhur kabuka sareng saringan seluler. COFF parantos nempel kana "Bisnis anu berorientasi Palanggan, jasa sadidinten".

52