sadaya Kategori

Malah kutu buku bir tiasa diajar naon waé dina wisata beus bir Bitter Minnesota

Waktos: 2020-07-10 mairan: 44

Sareng pikeun jalma-jalma anu énggal dina adegan bir karajinan, atanapi meureun anu henteu nyéépkeun seueur waktos di hiji kota atanapi kota anu sanésna (jasa éta di Minneapolis sareng St. Paul), sigana mah pasti pantes pikeun waktos sareng artos.


Pitunjuk wisata nyetir anjeun sareng sakelompok peminat bir sanés dina beus sakola biru ka pabrik bir, dimana anjeun tiasa nginum sakedik atanapi sakedik karesep anjeun - sadaya bir kalebet wisata.


Tiket $ 75 per jalma, anu sigana sigana lungkawing dugi ka ngémutan biaya transportasi antawisna pabrik bir, upami anjeun ngatur nyalira, sami-sami sahenteuna satengah harga tikét. Upami anjeun nginum sedeng sareng gaduh sababaraha bir leutik di unggal pabrik bir, biayana gampang dicandak deui.


Wisata Jumaah wengi urang angkat ti jam 6 dugi ka 9 wengi, sareng kusabab urang nyandak Uber ka tempat pembuatan bir anu munggaran, urang ngalegaan wengi ku ngan saukur milih kaluar angkutan deui ka tempat pengambilan. Tangtosna, bir anu kami inum saatos 9 sonten tambihan, tapi kumargi urang parantos seueur dina sababaraha jam sateuacanna, éta ngan ukur sababaraha dolar.


Beus nyokot konsumén di salah sahiji ti sababaraha tempat anu ditunjuk sateuacan angkat ka tempat pembuatan bir anu munggaran, dina kasus kami, Modist.


Modist, pabrik pembuatan bir inovatif anu ngadamel bir anu sering di luar kotak, mangrupikeun awal anu saé. Sanaos kuring parantos ngurilingan seueur imah anu nyayogikeun, kuring henteu pernah nolak kasempetan pikeun ningali kumaha panyawat bir khususna ngatur prosésna. Dina kasus Modist, aranjeunna ngadamel bir ku cara anu kuring masih nyobian ngabungkus sirah. Tanpa ngagaduhan teuing téknis, kaseueuran pabrik ngagiling gandumna tapi tetep tetep tetep utuh. Modist ngabobol milikna sareng ngirim mash ngalangkungan filter mash anu canggih, sapertos anu biasana ngan ukur katingali dina pembuatan bir skala anu ageung pisan.


Prosésna nganggo langkung seueur cai, sareng éta ogé ngamungkinkeun pabrik pikeun nganggo bijil anu anjeun biasana henteu mendakan dina bir, sapertos nasi sareng dieja, sareng ogé nganggo jumlah anu langkung seueur tina sababaraha séréal anu condong ngahambat sistem tradisional, sapertos gandum.


Kami nyobian sababaraha bir di pabrik bir Minneapolis di kota, kalebet funky, tiki-terinspirasi Tingkat Tropic: Biru sareng bir anu didamel tina sésa Rise Bagels.


Kami henteu kantos dugi ka tempat pembuatan bir salajengna, Broken Clock, anu disumputkeun di daérah industri di Northeast Minneapolis. Bir di dinya rada nguciwakeun saatos sumping ka Modist, tapi éta henteu ngahalangan kami tina ngajajah ménu sareng mendakan gosip jeruk nipis céri anu urang sadayana resep.


Pemberhentian terakhir dina wisata kami nyaéta salah sahiji pabrik bir favorit kuring, Fair State. Koperasi pabrik bir sok ngagaduhan anu pikaresepeun sareng énggal, sareng andalanana ogé padet. Kami ngempelkeun jalan ngalangkungan ménu, mendakan hiji pilsner haseup anu parantos kaluar tina ménu, tapi ogé ngaraosan ketel anu asak, sinis kembang waru, Roselle. Bahkan aya versi anu kalebet nambihan sababaraha buah beri.


Kusabab kasangtukang waktos, wisata rumah minuman bir ngan ukur aya di hiji tempat (Modist), tapi nunjukkeun yén éta sigana anu paling pikaresepeun, kami henteu kapikiran éta.


Wisata kaasup snacks (kantong kiripik sareng pretzel) sareng cai, anu raoseun dina beus. Upami anjeun hoyong tuang dina treuk tuang, anjeun kedah mayar éta nyalira. Kami mesen barbecue ti Minnesota Barbecue Co. pikeun dikirimkeun ka Fair State, anu mangrupikeun pilihan anu hadé. Éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik tempat anu dikirimkeun ku tempat anu diilukeun ku Travail-baru.