sadaya Kategori

Inuman bir karajinan urang sorangan anu didamel nganggo sistem mash panas-transfer-minyak urang nyalira

Waktos: 2020-07-10 mairan: 25

Kumpulan roti bir karajinan urang taun ayeuna didamel nganggo sistem saccharification panas-transfer-minyak urang nyalira deui. Nalika urang ngaraosan, aroma seungitna henteu tiasa nahan rasa deui gelas. Ieu mangrupikeun kasadaran inovatif ngeunaan COFF - metodeu pemanasan anu énggal sanés ngan ukur ningkatkeun épisiénsi damel sistem saccharification, tapi ogé ningkatkeun kualitas sareng rasa bir karajinan.

5667DD772494C2072C17CEB1D26377BBC7843957B1D02484421514234485B564E666FCF8F44F503E486A5C26C243826C