sadaya Kategori

Distilasi Equipment Roh Distiller alat keur ngagolakkeun Stills Pot réfluks Kolom Tambaga

Waktos: 2022-11-16 mairan: 44

Recently, we dioptimalkeun garis produk urang jeung ditambahkeun pakakas distilasi.

Alat-alat panyulingan seueur dianggo pikeun wiski, vodka, gin, tequila, brendi sareng roh sulingan anu sanés.

Alat-alatna didamel tina SS304 sareng tambaga, kalayan penampilan anu saé sareng tingkat sanitasi anu luhur, desain anu langkung inovatif sayogi.

Hubungi kami pikeun diajar deui.

Cheers!

4