sadaya Kategori

Detil Nangtukeun Kualitas

Waktos: 2021-03-23 mairan: 22

Fokus kana detil nyaéta ideu bisnis COFF jalma. Unggal detil bakal diperhatoskeun salami poduction. Dina lokakarya COFF, sadaya kapal tank kedah dilas dina dua sisi. Nanging, pikeun ngajamin ketang hawa tina las, pewarna-penetrant diperyogikeun pikeun ngaji las. Unggal las unggal tank bakalan dilakukeun kalayan prosedur.

 

 

Di sagigireun éta, sadaya sirah anu dicair kedah dijagaan ku pilem plastik sakali dikirimkeun ka bengkel kusabab sieun kagorés nalika produksi.

Sateuacan shippment, sadaya bak bakal dilereskeun ogé dina wadah ku sabuk tegangan sareng sabuk pondasi pikeun nyegah tina karusakan anu disababkeun ku ngagolkeun nalika pengiriman. 

Ku Jessie Min

Jessie@NBCOFF.com