sadaya Kategori

Imut Brew Fermenter Imah Nyiapkeun

Waktos: 2020-11-17 mairan: 31

          Hatur nuhun ka tim téknis Coff, kami bakal teras-terasan nyandak inovasi, henteu ngan ukur masihan vitalitas ka pabrik urang, tapi ogé nyayogikeun seueur pilihan pikeun palanggan kami. 3 * 20L sareng 6 * 20L gabungan fermentator kalayan penampilan anu saé sareng kualitas anu saé,nyolok sareng muter, pilihan anu pangsaéna pikeun pembuatan bir bumi sareng pilot study.

          Mudah-mudahan seuseueurna pelanggan sumping konsultasi sareng staf penjualan kami, kami bakal ngahubungi anjeun pertama kalina, sareng masihan rencana kami sareng cutatan anu paling pikaresepeun.

图片


--- Wellish Wu