sadaya Kategori

Pengrajin sareng Karajinan

Waktos: 2021-09-07 mairan: 1

Sumanget karajinan parantos ngagaduhan peranan penting dina budaya tradisional Cina. Musium ngeusi barang perunggu, raja-raja, barang jade sareng alat-alat mesin, sareng sajabana, sadayana ngahontal tingkat anu luar biasa dina rarancang, pangerjaan sareng kualitas. Jalma-jalma COFF parantos ngawariskeun sareng ngalaksanakeun semangat karajinan.

Fokus kana detil nyaéta ideu bisnis COFF jalma. Unggal detil bakal diperhatoskeun salami poduction. Dina lokakarya COFF, sadaya kapal tank kedah dilas dina dua sisi. Nanging, pikeun ngajamin ketang hawa tina las, pewarna-penetrant diperyogikeun pikeun ngaji las. Unggal las unggal tank bakalan dilakukeun kalayan prosedur.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungi Jessie@nbcoff.com