sadaya Kategori

Karajinan Bir janten populér di Cina

Waktos: 2020-07-10 mairan: 34

"Bir Bir," "Saeutik Jendral," "Fist Fist IPA," sareng "Mandarin Wheat" mangrupikeun penawaran dina paméran dina paméran bir karajinan minggu ieu di Shanghai khususna kanggo ngembang palette konsumén Cina sareng ngamajukeun penjualan anu luhur brews tungtung.


Pameran Bir Karajinan 2018 Cina nampilkeun pabrik pembuatan bir sapertos Rasenburg Beer, Myth Monkey Brewing, Lazy Taps, Angsa Island sareng Boxing Cat Brewery anu ngabagi tip ngeunaan téknologi sareng tren penjualan pangénggalna nalika Cina ngalih ti tempat pembuatan bir kana langkung ékspériméntal, disaring, sareng rasa mahal.


Tina keran dina pameran éta ngalir campuran kreatif tina rasa sareng tradisi, mangrupikeun koktail tina bahan-bahan Cina, gandum, hop sareng rempah-rempah ti sakumna dunya.
1594362599946314