sadaya Kategori

Mangpaat Budaya Perusahaan Karyawan sareng Palanggan

Waktos: 2020-07-10 mairan: 41

Budaya perusahaan henteu ngan ukur ngagambarkeun gambar éksternal perusahaan, tapi ogé nunjukkeun tinimbanganana pikeun pagawé internal. Ku cara ieu, pabrik kami parantos ngalaksanakeun latihan hasil ngahijikeun pagawé pikeun pagawé anyar. Sanaos kami ngan ukur pabrik alat karajinan bir, staf kami ogé tiasa dilatih ngadamel karajinan bir. Réréncangan kuring parantos diajar sareng ngaraosan bir karajinan nalika diseduh. Kami nyebatkeun alat-alat pemanasan minyak sareng saccharification anu dipaténkeun dina berita sateuacanna, sareng waktos ieu kami masih nganggo alat sapertos kitu.


         Unggal konsumén lokal perusahaan nginum bir karajinan anu didamel ku alat-alat ieu, aranjeunna hoyong kami masihan aranjeunna langkung seueur atanapi bahkan mésérna. Nanging, kami ngan ukur pabrik pakakas bir karajinan. Upami anjeun hoyong gaduh karajinan bir anu lembut sareng lemes unggal dinten, anjeun tiasa milarian sistem saccharification tina 1BBL sareng 2BBL dina halaman wéb resmi kami, sareng kaunggulan sareng fitur bakal dijelaskeun. Anjeun tiasa ogé ngahubungi abdi wellish@nbcoff.com. Janten anjeun tiasa ngadamel bir karajinan nyalira di bumi.

15891770781-300x28415891772121-273x30015891772631-215x300