sadaya Kategori

COFF sasarengan sareng anjeun

Waktos: 2020-07-10 mairan: 23

1. Dinten ieu, langkung ti 2.7 juta jalma parantos katépaan COVID-19. Tapi kaseueuran firma Tiongkok parantos neraskeun produksi. Sapertos pabrik urang teras-terasan sibuk di taun énggal ieu. Sadayana anjeun tiasa mariksa bumi ngeunaan perkenalan urang

15830327121-264x300

 

2. bosna haneut pisan, khusus pikeun sababaraha palanggan di réréncangan Cina ngintun bir karajinan urang nyalira kanggo aranjeunna raos. Sistem mash langkung saé bir karajinan anu langkung saé.

0a4e8326c927a0755e1210bdadc83ab-225x300

 

3. Nilik kana kasusah dina ngagaleuh sababaraha asesoris tina konsumén akhir, para pamingpinan ngayakeun rapat kanggo ngabahas sareng nyiapkeun damel sababaraha padamelan ngagaleuh padamelan akhir dina waktos payun, supados tiasa méréskeun sagala rupa kasusah pikeun palanggan.

7

Kami ombak laut sami, daun tina tangkal anu sami, kembang kebon anu sami.
COFF sasarengan sareng anjeun!