sadaya Kategori

Coff nyandak bagian dina Pameran Online

Waktos: 2020-07-10 mairan: 21

Sanaos sadaya paméran pembuatan bir karajinan parantos dibolaykeun kusabab COVID-19, éta henteu hartosna urang kedah sono kasempetan pikeun damel babarengan sareng manjangkeun bisnis urang di 2020. Dina bulan Méi urang ngaluncurkeun Cina SJGLE online, pameran online diatur sareng didukung ku kantor pamaréntah sareng sadaya industri pangan di panjuru bumi.


       Kusabab kami produsén alat-alat tuangeun inuman sareng minuman, SJGLE Online mangrupikeun kasempetan pikeun ngabagi parangkat anu énggal sareng pangalaman pembuatan bir kalayan pabrik bir di seluruh dunya, sahingga nalika pandemi tungtungna bérés, urang bakal muncul langkung kuat tibatan sateuacanna. Kuring janji anjeun bakal ngaraos endah pisan di tempat pembuatan bir inovatif kami.


       Parios pameran online: https://www.en-sjgle.com/ppkc/s-91153/, Urang bakal ngaliwat waktos anu gélo ieu, sareng urang bakal ngalaksanakeunana ku cara inpéstasi dina diri, bisnis urang, sareng silih.
信 截图 _20200527105648