sadaya Kategori

KOPI Jalma Ngadamel COFF Beer

Waktos: 2020-07-10 mairan: 18

COFF parantos ngamimitian ngadamel bir nyalira ti saprak mesin patén kahijina, Oil Heating Brewhouse didamel taun 2017. Mimiti, urang COFF ngan ukur hoyong nguji mesinna pikeun ningali kumaha ningkatkeunna. Ti saprak éta, nyedépkeun bir parantos janten adat, dina hiji sisi pikeun ngabantosan teras-terasan ngaoptimalkeun produk, anu sanésna diajar langkung seueur ngenalkeun ilmu. Unggal pagawé, henteu paduli insinyur atanapi jalma penjualan ngagaduhan kasempetan pikeun nyeduh bir ku resepna nyalira. Ayeuna sistem Pembanasan Pemanasan Minyak parantos ngalaman 3 generasi na, kalayan pesenan langkung seueur di panjuru dunya.

微 信 图片 _202004271247031


Generasi kahiji Sistem Pemanasan Minyak di Méi 2017.

微 信 图片 _201911170245542

Bebas Chilling Fermenter

100L-Oil-heating-brewhouse2-300x229

Generasi kadua Sistem Pabrik Bir Anu Dipanaskeun Minyak

Fermenter-with-independant-chiller1-197x300

Generasi katilu Sistem Cai Anu Dipanaskeun Minyak

Anjeun tiasa ngirim email ka kuring pikeun kéngingkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan mesin, Jessie@nbcoff.com.