sadaya Kategori

COFF Rengse Pesenan 60BBL sareng 80BBL Brite Tank dina Waktos Dina Kaayaan Coronavirus

Waktos: 2020-07-10 mairan: 22

Coronavirus parantos dikawasa ku pamaréntah Cina anu kuat sareng upaya sadaya jalma Tionghoa. Ayeuna Ningbo COFF Machinery Co., Ltd. parantos ngamimitian usaha saatos pamariksaan resmi sareng pamariksaan ku pamaréntah lokal. Sanaos ditunda ku panyebaran virus, COFF ngusahakeun sadaya usaha pikeun ngarengsekeun produksi sareng ngirim dina waktos anu parantos ditangtoskeun. Kami pisan bersyukur pikeun pamahaman konsumén sareng kapercayaan kana COFF.

1583116818115831168181