sadaya Kategori

Brewers Ngadamel Wort, Ragi Ngadamel Bir

Waktos: 2020-07-10 mairan: 21

Lager brewing janten téknis sareng teu hampura, sedengkeun tukang bir ayeuna nyandak tantangan sareng ngerjakeun tank lagering anu langkung caket, anu langkung sering di pabrik pabrik mérek pangageungna sadunya, pikeun tetep ragi maranéhna senang.


Tanghi caang / tank brite sacara horisontal biasana dilebet di kamar kalayan jangkungna henteu cekap. Pikeun ngahémat sababaraha rohangan tank tiasa dipasang dina sababaraha tingkatan pikeun maksimalkeun pungsi jumlah bak. Biasana anjeun tiasa ningali éta di Éropa kusabab masalah bangunan sareng jangkungna anu lami.


Rasa transparan tina galur ragi lager ngandung hartos aya kirang pikeun cacat pikeun nyumput di tukangeun, sareng kakurangan dina prosés pembuatan bir atanapi bahan anu menonjol dina lalangit.


Nalika gaya lager tumuh dina popularitas, sababaraha tukang bir ningali ka téhnik anu parantos diuji ku waktos pikeun nyepetkeun produksi sareng ngajaga ragi lager aranjeunna bahagia. Daripada tiis-AC dina kapal fermentasi cilindroconical dimana-mana di mana waé atanapi "unitanks", brewers anu ngarobah fase katinggaleun di sisi na, sacara harfiah. Tangki lagér horisontal nyaéta milarian bumi di tempat pembuatan bir mandiri alit.


Clike Ieuh Kontak Kami.

tilu-tumpuk-tank6