sadaya Kategori

Naha Anjeun Milari Tangki Bir Brewing Profesional Di Deukeutna?

Waktos: 2020-07-10 mairan: 17

Naon waktos pamimpinna? Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk anjeun? Dupi anjeun nawiskeun jasa perenah? Naha anjeun ngajual ka Amérika Serikat, sabaraha perusahaan anu nyayogikeun produk anu sami di nagara bagian? Kuring terang sakedik perkawis panyedian bir, kumaha kuring tiasa janten reseller peralatan nyeduh bir atanapi agén COFF? … Coff nampi seueur patarosan anu sering ditaroskeun unggal dinten, urang ngartos yén jalma sigana bakal lieur nalika nyarioskeun perkakas pembuatan bir rumit sareng pepelakan Cina, utamina nalika pepelakan henteu terang nanaon tentang pembuatan bir.


Sedengkeun Coff henteu ngan ukur ngahasilkeun alat panyeduh tapi ogé nyéépkeun bir sareng ngadatangan tukang bir unggal bulan. Kami ngartos alat-alat pembuatan bir salaku karajinan seni tibatan kapal. Pencét di dieu pikeun ngobrol sareng Coff, nunjukkeun patarosan sareng pangalaman anjeun, profesor kami langkung resep ngabantosan anjeun.mash1