sadaya Kategori

Pandangan Hops

Waktos: 2020-10-20 mairan: 34


Opat bahan utama dina bir nyaéta malt, cai, ragi, sareng hop. Sareng sanaos seueur jalma gumbira ngeunaan bir kémping, seueur panginten henteu ngartos naon anu disebatna hop. 

Hops mangrupikeun kembang, atanapi kerucut, tina pepelakan anu disebat HMLS LPLS. Hops ngabantosan supaya bir langkung seger, langkung lami; bantosan bir kanggo nahan sirah tina busa-mangrupikeun komponén konci aroma sareng rasa bir; sareng, tangtosna, tambahkeun "hoppy" aroma, rasa, sareng pait. 

Hops kagolong kana kulawarga Cannabinaceae, anu ogé kalebet kaasup Ganja (hemp sareng ganja). Hops mangrupikeun pepelakan anu kenceng sareng dipelak di dunya.


Unggal bir tunggal di pasar ayeuna aya hops. Upami henteu, aranjeunna bakal janten "gruit" anu dasarna nyaéta bir anu, tibatan hops, nganggo ramuan tukang sihir-tukang sihir sapertos myrtle bog, yarrow, heather, atanapi juniper.

Sidenote: pait ogé tiasa sumping tina buah, hérbal, sareng bahkan sayuran anu ditambihan dina bir. Salaku conto: pith tina jeruk zest, tips spruce, juniper, sareng seueur deui.


Hops dibagi kana dua jinis anu umum pisan: pait sareng aroma. Hops pait bakal ngagaduhan asam alfa anu langkung luhur, ngajantenkeun langkung hemat pikeun bir anu pait (sajumlah sakedik jalan jauh). Hop aroma bakal condong ngagaduhan minyak penting. Éta minyak ésénsial anu pohara stabil anu nyumbangkeun seueur naon anu dipikaharti ku jalma salaku "hoppiness." Urang nyarioskeun bau sapertos jeruk, pinus, pelem, résin, melon, sareng seueur deui. Ku nambihan hops dina prosés pembuatan bir, sadaya minyak ésénsial na volatize (kulub), boh nalika kulub atanapi nalika difermentasi. Éta sababna naha nambihan aranjeunna engké dina prosés pembuatan bir condong bau bir "hoppier." Ogé, volatilitas éta mangrupikeun alesan anu sami kunaon ambu sareng rasa bir anu raoseun pisan henteu ogé nangtung pikeun waktos. Kaseueuran aroma sareng rasa anu maju bakal ngaleungitkeun, nyésakeun bir anu langkung béda tibatan anu dimaksad ku tukang bir.

Kanggo patarosan langkung seueur, mangga ngahubungan jessie@nbcoff.com atanapi whatsApp: 0086-13940040515